1.9.2009

Sonya Solitaire's Spin the Sauce

Maailman parhaimmat kokit ovat tunnetusti miehiä ja jos hameväki osaa käyttää naisellisia avujaan mitä erilaisimpiin tarkoituksiin, voivat miehetkin yrittää löytää tien naisen sydämeen vatsan kautta. Tätä temppua yrittää Solitairen kitaristi WaaQQu bändinsä maskotin ja varsinaisen lady domina Sonyan suhteen.


Sonya Solitaire's spin the sauce (neljälle hengelle)

2 rasiaa hunajamarinoituja broilerin paistisuikaleita
1 rasia valkosipuli tuorejuustoa (Viola)
1 prk fetajuustoa suolavedessä
4 dl ruokakermaa
2-3 dl vettä
3-4 rkl Maizena suurustetta vaaleille kastikkeille
chili- ja paprika jauhetta
grillaus maustetta
lisukkeeksi pastaa


1. Ruskista broilersuikaleet paistokasarissa läpikypsiksi.
2. Sekoita joukkoon valkosipulituorejuusto, fetajuustokuutiot jotka on siivilöity pois suolavedestä sekä kerma ja vesi.
3. Mausta ja suurusta Maizenalla.
4. Anna hautua ja muhia niin kauan että fetajuustokuutiot ehtivät kunnolla sulaa
5. Keitä pasta

Waaqqun oma luonnehdinta:
”Aluksi täytyy todeta että soittajat Solitairessa ovat aika poropeukaloita, mitä ruuanlaittoon tulee. Tästä syystä pyysin apuun pelokkain mielin Sonya Solitairen kokkausavuksi. Ovikellon soidessa avasin oven vapisevin käsin ja kylmä hiki otsalla. Siinä hän seisoi. Hän nosti sirkkelikättään tervehdykseksi. "Nyt täytyy olla varovainen ja asialinjalla" ajattelin. Muuten käy kuten kaikki Predatress levynkannen nähneet tietävät...
Sonya pilkkoo joukkoon myös kullin kappaleita, mutta muille riittää ihan patonki ja tuore salaatti, jos lisukkeita haluaa. Tämä pöperö on nopea valmistaa kuten speed metal -miehille sopii, eikä tykö tarpeetkaan maksa kuukiviä. Ruokajuomaksi sopii parhaiten hyytävän kylmä olut. Toki muutkin alkoholipitoiset juomat on testattu. Toimii myös hyvin krapula mässynä.”

Megan tuomio:
”Pastaruuista alkaa jo kaikki olennainen olla sanottu tämän palstan yhteydessä, mutta takuu maistuvia, helppoja ja nopeita valmistaa nuo aina ovat. Kevyitä niistä ei tunnu saavan sitten millään ja tälläkin kertaa tarjolla on sellainen energiapläjäys, että kaloreitakin joutuu laskemaan kiloissa samoin kuin painon nousua, mikäli Sonya Solitaire's Spin the Saucen ottaa osaksi viikoittaista menua.
Vaan hävyttömän hyvää ja samettistahan tuo runsaan kerman, fetan, tuorejuuston ja broilerisuikaleitten kombinaatio on. Luonnetta sille on silti hyvä hakea maustamisesta ja etenkin erilaisilla chilipohjaisilla sooseilla kaivattu napakkuus löytyy varsin helposti. Ensimmäisiä kertoja muuten ruokailijamäärä pitää paikkansa, sillä yleensä vähänkään nälkäisemmät syömärit saavat jakaa ohjeiden mukaiset annoskoot kahdella.”

WAAQQUN KOKATESSA SOI:
Artillery - When Death Comes (2009)
”Uskomattoman tarttuvia kertsejä ja kunnon kaahausta samassa paketissa. Tämän soidessa taustalla jokaisesta tumpelosta voi kehkeytyä huippukokki!”

Julkaistu Inferno #69/2009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti